„Sajam srednjih škola“ januar 2016.„Sajam srednjih škola“ januar 2016.

Gradska opština Savski venac uz podršku Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu organizovala je „Sajam srednjih škola“ za učenike završnih godina osnovnih škola 16. januara 2016. godine u trajanju od 09 – 16 časova u OŠ „Isidora Sekulić“, ulica Gavrila Principa br. 42.

 

Učenici završnog osmog razreda osnovnih škola i njihovi roditelji na sajmu mogli su na vreme vide programe srednjih škola sa cele teritorije grada Beograda i da lakše donesu odluku o nastavku školovanja, odnosno, o izboru budućeg poziva. Svoj štand na sajmu imala je i Geodetska tehnička škola. Na „Sajmu srednjih škola“ omogućeno je učenicima osnovnih škola da popričaju sa učenicima Geodetske tehničke škole i našim profesorima. U posebnim izložbenim prostorima prikazali smo informativni materijal o našoj školi, odnosno o zanimanju i obrazovnom profilu koji nudi Geodetska tehnička škola.

 

Ova manifestacija u organizaciji opštine Savski venac sa uspehom funkcioniše već nekoliko godina za redom, i izaziva sve veću pažnju dece i roditelja.

stanislav ISIDORA sajam


Komentari su zatvoreni.