Poseta Građevinskom fakultetu u SuboticiPoseta Građevinskom fakultetu u Subotici

U subotu 14.04.2018. godine zainteresovani učenici Geodetske tehničke škole zajedno sa profesorima posetili su Građevinski fakultet u Subotici .

Čast nam je bila da nas dočeka dekan Građevinskog fakulteta prof.dr. Miroslav Bešević , prodekan za saradnju sa privredom prof.dr.Milan Trifković , šef katedre dr. Miroslav Kuburić , kao i profesori prof.dr. Delčev Siniša, prof.dr Jelena Gučević i prof.dr. Vukan Ogrizović. Domaćini su se potrudili da nas podrobno informišu o studijskom programu Geodezija , kao i o samom načinu studiranja .

Osnovni  cilj ovog studijskog programa je stvaranje inženjera koji će imati solidno opšte akademsko obrazovanje (projektovanje, strani jezici, veze geodezije i srodnih inženjerskih disciplina i sl.), čvrstu podlogu iz teorijsko-metodoloških oblasti (matematike, fizike, geoinformatike, teorijske geodezije), kao i pouzdana znanja iz naučno stručnih i stručno-aplikativnih oblasti geodezije

Izuzetno nam je drago što su nas pored uvaženih profesora fakulteta  dočekali i bivši đaci Geodetske škole Dejan, Stefan i Anđela koji su nam  preneli svoja iskustva i pozitivne impresije o fakultetu i gradu Subotici.

Hvala domaćinima na divnom druženju

Više o Građevinskom fakultetu u Subotici i studijskom programu Geodezija možete pogledati na linku http://www.gf.uns.ac.rs/index.html

 


Komentari su zatvoreni.