Prezentacija Građevinskog fakultetaPrezentacija Građevinskog fakulteta

Dana 28.02.2019.godine profesori i studenti Građevinskog fakulteta odseka za geodeziju su prezentovali maturantima Geodetske tehničke škole uslove studiranja i kroz priču im dočarali budući studentski život.

Bivši učenik Geodetske tehničke škole, Miloš Pantelić, se tog dana našao u ulozi bivšeg đaka, sadašnjeg studenta i prezentera, koji je iz svog ugla približio svim prisutnim učenicima 4.razreda, kako je biti student geodetskog odseka i član studentske organizacije fakulteta. Zadovoljnim učenicima je ostalo da se pripremaju za prijemni ispit i prevaziđu sve eventualne nedoumice i strahove, koji su pred njima, a tiču se budućeg akademskog poziva.

Za Građevinski fakultet odsek za Geodeziju i geoiformatiku, Geodetska tehnička škola predstavlja instituciju od posebne važnosti. S obzirom da značajan broj studenata prve godine dolazi upravo iz te škole. Takođe zbog činjenice da su uglavnom nastavnici u Geodetskoj tehničkoj školi svršeni studenti (diplomci) Odseka za geodeziju i geoinfromatiku.

Više o tome pročitajte na originalnom linku: http://www.grf.bg.ac.rs/vesti/lid?vid=803&t=1


Komentari su zatvoreni.