Dobro nam došli prvaci!Dobro nam došli prvaci!

Obaveštavamo roditelje, odnosno druge zakonske zastupnike budućih učenika prvog razreda Geodetske tehničke škole o sledećem:

1) Da imaju mogućnost prijave za upis učenika u srednju školu preko Portala eUprava i da, u tom slučaju, ne moraju da dolaze u školu; (Izvor: https://euprava.gov.rs/ )

2) Da oni koji ne iskoriste uslugu preko Portala eUprava moraju da dođu u školu, ali da nema potrebe da donose bilo koji dokument u papirnom obliku (izvode, potvrde o prebivalištu i sl.).

Upis učenika u srednju školu organizuje se u skladu sa merama koje su propisane od strane kriznih štabova nadležnih za teritoriju kojoj pripada škola.

Zbog mera propisanih ustanovama primarne medicinske zaštite-domovima zdravlja, omogućen je upis učenicima koji nisu pribavili lekarsko uverenje za obrazovni profil u koji su raspoređeni, uz obavezu da ga dostave kada se za to steknu uslovi.

Učenici koji su želeli da se upišu u srednju školu preko naloga Kancelarije za e-upravu, a to nisu uspeli, jer nemaju lekarsko uverenje, upis treba da obave direktno u školi. (Izvor: http://www.mpn.gov.rs/omogucen-je-upis-u-srednju-skolu-bez-lekarskog/?fbclid=IwAR29zX2LyjOzEJm7_YxSl-pGpxMAoAPhlTN2Rco3mfA1Cm3p2lJjkbmWuHM)

Upis, direktno u školi, biće izvršen 9. i 10.07.2020. od 8h do 15h.

Geodetska tehnička škola se nalazi na sledećoj adresi:

Dobro nam došli!


Komentari su zatvoreni.