Izaberite stranicu

Фонд „Професор Живко Чукурановић“

Фонд Живко Чукурановић основан је 2013. године са циљем да фонд награђује најбоље ученике Геодетске техничке школе новчаним наградама и подстакне их на још већи труд и залагање.

Фонд је добио име по једном од најомиљенијих професора , који је својим ученицима дао много више од знања, по одличном колеги и геодетском инжењеру који је у многоме допринео бољем и ефикаснијем раду  Геодетске техничке школе .

Фонд је добио име и по човеку без кога Геодетска школа данас не би сигурно била оваква каква јесте и човеку који је својим знањем, искуством, људскошћу и безгранично веселим духом додирнуо многе ђачке генерације…

Нека буде част сваком ђаку награђеном из овог фонда….

 

Генерације ученика који су својим радом оплеменили професију геодетског техничара били су подржавани средствима које запослени школе издвајају у овај фонд на који смо поносни.
Уколико желите да подржите одличне ученике који су понос не само наше школе, већ и заједнице, можете то учинити уплатом на текући рачун: 840-7331760-83.
Такође, уколико желите, као појединац или институција којој припадате, можете постати члан Фонда једноставним попуњавањем приступнице. На тај начин ћете се значајно укључити у рад фонда ,,Професор Живко Чукурановић”. Потребно је само да нам се јавите на адресу geodetskabg@gmail.com

  Бивши матуранти с љубављу за ,,Фонд професор Живко Чукурановић“

  Геодетска техничка школа заиста воли да награђује своје најбоље ученике. У време када ученици често тешко проналазе мотивацију која би их покренула, оне међу њима који се истичу радом и успехом издвајамо као пример. Један од начина награђивања најуспешнијих из области стручних предмета јесте награђивање из фонда ,,Професор Живко Чукурановић“.

  Наше је велико задовољство када се бивши ученици Геодетске организују да би помогли садашњим и на тај начин продужили временску линију повезаности и заједништва.

  Генерација 1986. ученика ГТШ  је одлучила да помогне својим заједничким прилогом одржавање овог важног нам Фонда. Захваљујемо се бившим ученицима, тој, по свему судећи, сјајној генерацији. Надамо се да ће и ученици које обрадује награда потекла из овог Фонда једног дана преносити љубав према школи неким будућим ђацима.

  Преносимо део лепих утисака који су инспирисали бивше матуранте:

  ,,Обавештавамо Вас да је, након нашег сусрета матураната из 1986-е године одржаног дана 12.06.2021. године у Вашој и нашој школи, наша генерација школских другова и матураната Геодетске техничке школе покренула иницијативу за наше даље дружење и сарадњу и одмах смо организовали прикупљање појединачних новчаних прилога ради заједничке уплате наше генерације матураната Геодетске техничке школе из 1986-е године у „Фонд Професор Живко Чукурановић“ који постоји у Геодетској техничкој школи за награђивање најбољих ученика….

  Желимо Вам да све садашње ученике Ваше и наше Геодетске техничке школе прогласите за најбоље и надамо се да ће Вам наш скромни новчани прилог помоћи у остваривању племенитих циљева „Фонда Професор Живко Чукурановић.“

  Срдачно Вас поздравља наша генерација матураната Геодетске техничке школе из 1986-е године.“

  Уручивање диплома и награда из Фонда Живко Чукурановић

  Данас, 21. 06. 2023,  Геодетска техничка школа је у свечаној атмосфери окупила своје најуспешније ученике да их награди. У Звездара театру нашли су се ученици наше школе који су својим радом и залагањем освојили прва места на школским такмичењима из области стручних...