Izaberite stranicu

Честитка министра просвете ученицима и запосленима

Објављено од стране Амира Петровић
јан 5, 2023

Драга децо,

Вероватно се јако радујете празничним данима и распусту у којима ћете уживати како са породицом, тако и са својим другарима! Надам се да сте задовољни оценама и да ћете сигурнији ући у друго полугодиште.

Нова година је увек била знак неког новог почетка, неких нових одлука и промена које ће нам донети добро. Волео бих када бисмо сви за 2023. годину пожелели једни другима оно што нам је свима потребно – љубав, здравље, дружење и међусобна подршка. Када то имамо, не постоји ништа што не можемо да остваримо. Знајте да је све ово побројано потребно сваком људском бићу и не будите шкрти у томе јер све што дамо, врати се.

Од срца, драги ученици, желим вам срећне празнике, дивну 2023. годину и све горе побројано да имате и пружате свакога дана!

 

Ваш,

Бранко Ружић

Поштовани директори, наставници, запослени у установама образовања,

 

Верујем да се радујете краћем одмору који сте итекако заслужили и надам се да ћете Нову годину дочекати у здрављу, миру и у кругу својих најближих.

Ма колико да је прошла година обележена и немилим догађајима и изазовима које заједничким снагама покушавамо да превазиђемо, исто тако знам и да сте поносни на успехе како личне, школе у којој радите, тако и деце коју подучавате.

Свесни да живот није само оно лепо чиме се дичимо, верујем да ћемо се сви постарати да наредна година буде обасута лепим причама из школа.

Вама, као и увек до сад, исказујем своје дубоко поштовање и захвалност за рад који обављате и желим срећне новогодишње и божићне празнике!

 

Ваш,

Министар Бранко Ружић