Izaberite stranicu

„Караван природе“ је своје путовање завршио у Геодетској техничкој школи

Објављено од стране Амира Петровић
јун 6, 2021

„Караван природе“ је своје путовање завршио у Геодетској техничкој школи. Током неколико недеља рада са ученицима, они су овладали појмовима: ЗАШТИТА ВОДЕ, ВАЗДУХА  И ЗЕМЉИШТА ОД ЗАГАЂИВАЊА.

Наше школе су активним учешћем у манифестацији европског карактера, потврдиле своја настојања у очувању животне средине, превенцији загађивања природе и развоја еколошке свести.

Догађај уприличен у Геодетској техничкој школи, увеличан је присуством председника ГО Звездара, господином Владаном Јеремићем и његовим сарадницима.

Међу посетиоцима приредбе били су чланови колектива сарадничких школа, представници предшколске установе „Звездани гај“, Удружења „Партнерски за образовање“ Београд, наставници и ученици свих школа, учесница у пројекту.

Порука и део кампање Европске комисије је конструктиван и партнерски однос свих укључених сегмената локалне друштвене заједнице, која је  у нашем пројекту резултирала потврдом да смо део и Европе и света и да је образовање један од простора за сигурно обезбеђивање степена нултог загађења планете.