Izaberite stranicu

УЧЕНИЦИ БИРАЈУ НАЈБОЉЕ ДРУГАРЕ И ДРУГАРИЦЕ: “најдругарство” у Геодетској

Веома је лепо када се генерације бивших и садашњих ученика окупе око промоције позитивних вредности. Идеја да се у школи општим гласањем одаберу ученици за које њихови другари из одељења тврде  да су ,,најдругари“ је потекла од некадашњих ученика Геодетске техничке школе који ове године обележавају педесетогодишњи јубилеј. Они су предложили избор и одабир који ће сами ученици спровести.
Ученички парламент Геодетске техничке школе спровео је избор за најбољег друга и најбољу другарицу у генерацији. Правила избора су била једноставна: одабир оних који су својим понашањем показали највиши степен позитивних другарских особина.
Свако одељење је најпре кандидовало по два друга и две другарице, а затим су чланови Ученичког парламента спровели гласање по одељењима.
За изабране најбоље од свих добрих другова и другарица у нашој школи биће припремљени пригодни поклони од школе, али и од генерације која ће следећег викенда прославити 50 година матуре.
Након сабирања гласачких листића и пребројавања гласова, Ученички парламент проглашава за  „најдругарице“ и „најдругаре“ у школској 2022/2023.години следеће ученике:
Анђела Стојановић 3-4 и  Вељко Боројевић 3-5 за трећи разред;
Светлана Јеремић 2-2 и Лука Ђурић 2-1 за други разред;
Милица Павловић 1-4 и  Виктор Магдаленић 1-5 за први разред.