Izaberite stranicu

Наставници Геодетске путевима Херцеговине и Млетака

Да су излети и екскурзије саставни део живота једне школе и целокупног периода школовања ученика, то је свима познато. Али, да једна школа дуги низ година  организује екскурзије за своје наставнике и запослене, е, то је мало позната чињеница којом се наставници Геодетске школе с правом поносе.
Већ више деценија, наставници школе организују заједничке излете на којима граде лепу атмосферу и добре међусобне односе. Можемо рећи да смо примењивали у Геодетској   ,,team building“  давно пре него што је постао популаран и пожељан. 
 
Традиционално, и ове године су наставници спаковали своје кофере и, попут својих ученика, весело кренули пут Требиња, Дубровника и Сарајева. 
У Дучићевом граду многи су први пут прошетали испод платана и уживали у миру херцеговачког залеђа. Посета Дубровнику је некима повратила успомене ранијих година, а некима први пут открила лепоту овог вечно младог и чаробног града који је део светске баштине Унеска. 
Престоница БиХ је пленила пажњу својом мултикултуралношћу и шармом. Посета Сарајеву је имала и додатни садржај стручне студијске посете сарајевској Грађевинско- геодетској школи. 
Наставници Геодетске техничке школе су у веселом духу закључили занимљиво путовање, спремни да се посвете предстојећем закључивању оцена својим ученицима.