Izaberite stranicu

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Остваривање наставе на даљину у средњим школама у седмици од 8. до 12. марта 2021. године

Поштовани ученици, родитељи колегинице и колеге,

У складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 5. марта 2021. године, донета је одлука да све средње школе у Републици Србији, у седмици од 8. до 12. марта 2021. године остварују наставу на даљину.

У континуитету ће се пратити епидемиолошка ситуација, на основу чега ће бити донета одлука на организацији рада школа у наредном периоду. Подсећам да је школа у обавези да доследно примењује модел организације наставе на даљину којим се омогућава квалитетно учење и континуирано праћење напредовања ученика.

Геодетска техничка школа наставља своје активности преко Гугл учионице, по распореду који је важио током онлајн наставе у првом полугодишту – смена ББ.

Часови се настављају уживо по распореду, а све додатне информације ученици могу добити од својих разредних старешина. Наставници имају обавезу евидентирања ученика који не учествују у настави на даљину.

Одељењске старешине су у обавези да употребе све постојеће канале комуникације са циљем неодложног обавештавања  ученика и њихових родитеља о начину остваривања наставе у наредној седмици.

Директорка Геодетске техничке школе
Снежана Пандуровић Алексић