Izaberite stranicu

„Од визије до остварења“

Ученици другог разреда Геодетске техничке школе посетили су 48. Међународни сајам грађевинарства, чији је слоган „Од визије до остварења“.

Наши ђаци који уче основе грађевинарства могли су сада и уживо видети шта представља будућност грађевинске индустрије, када је реч о паметним градилиштима, дигитализацији или одрживим решењима.
Обилазећи сајам, упознали смо најразличитије сегменте грађевинске индустрије: од истраживања и пројектовања, преко изградње и одржавања објеката у високоградњи, нискоградњи и хидроградњи, до представљања најсавременијих материјала, грађевинских машина, уређаја и алата.
Уз део који је посвећен опремању ентеријера, ђацима се веома свидела и промоцији старих заната који су друга крајност савременим информационим технологијама и модерном управљању пројектима.
Ипак, нама најзначајнији и најзанимљивији били су штандови Високе грађевинско- геодетске школе, Парс д.о.о, Геоопреме. Стари пријатељи Геодетске школе издвојили су време и ученицима приказали иновације из области геодезије.
Руку пуних проспеката, поклона, узорака грађевинских материјала, са новим сазнањима и новим идејама, враћамо се у школу, уз поруку:  „Долазимо и следеће године „.