Izaberite stranicu

Радионице „Здраво јутро за добар дан“ и „Да дишемо пуним плућима“

Објављено од стране Амира Петровић
окт 23, 2023

У суботу 21.10.2023.  у Пан театру од 12 часова је одржана радионица са темама „Здраво јутро за добар дан“ и „Да дишемо пуним плућима“. Наставнице географије Маја Марковић и Техничке обраде у премеру Јелена Радуловић са ученицима наше школе 1.разреда су присуствовале предавању и разговору са предавачима. Од ученика су били присутни ђаци I-3 и I-4 Анђела Томовић, Никола Петровић, Михаило Свиларковић, Андреј Рачић, Кристина Лакчевић, Лара Тодоровић, Петра пешић, Алекса Јоцић, Огњен Миловановић, Срефан Петровић, Ирина Гудурић, Сара Николић, Анастасија Маринковић и Вида Мирчетић.

Зашто и колико је битно имати здраве животне навике које започињу са јутром и јутарњим навикама. Здрав  и целовит доручак, који даје енергију на почетку сваког дана.

Како сви можемо допринети спашавању планете, преко смањења загађења, прављењем мање количине отпада коришћењем биоразградивих материјала, рециклажом, чувањем и обновом шума. Најбоље решење за климатске промене је садња дрвећа, самим тим се и површина земље спорије греје. Што се тиче нашег југо-источног региона, најбрже се загрева Љубљана а затим наш главни град Београд.

Пропратни текст можете погледати овде.