Izaberite stranicu

„Сајам средњих школа“ јануар 2016.

Објављено од стране Marijana Milošević
јан 18, 2016

Градска општина Савски венац уз подршку Секретаријата за образовање и дечију заштиту организовала је „Сајам средњих школа“ за ученике завршних година основних школа 16. јануара 2016. године у трајању од 09 – 16 часова у ОШ „Исидора Секулић“, улица Гаврила Принципа бр. 42.

 

Ученици завршног осмог разреда основних школа и њихови родитељи на сајму могли су на време виде програме средњих школа са целе територије града Београда и да лакше донесу одлуку о наставку школовања, односно, о избору будућег позива. Свој штанд на сајму имала је и Геодетска техничка школа. На „Сајму средњих школа“ омогућено је ученицима основних школа да попричају са ученицима Геодетске техничке школе и нашим професорима. У посебним изложбеним просторима приказали смо информативни материјал о нашој школи, односно о занимању и образовном профилу који нуди Геодетска техничка школа.

 

Ова манифестација у организацији општине Савски венац са успехом функционише већ неколико година за редом, и изазива све већу пажњу деце и родитеља.

stanislav ISIDORA sajam