Izaberite stranicu

Saradnja sa Građevinskim fakultetom

Građevinski fakultet u Beogradu GRF je institucija sa velikim ugledom i najdužom tradicijom visokog obrazovanja u oblasti tehničkih nauka. Posvećeni su vrhunskoj edukaciji svojih studenata, ali i održavanju čvrstih veza sa temeljima njihovog obrazovanja – gimnazijama i srednjim stručnim školama iz kojih dolaze.


Danas je Geodetskoj tehničkoj školi uručena zahvalnica, kojom se izražava poštovanje za rad i zalaganje na usmeravanju, podsticaju i podršci maturantima da steknu odlično obrazovanje i opredele se dalje za Građevinski fakultet, najčešće odsek Geodezija. Svojim znanjem, posvećenošću i pedagoškim umećem, profesori Geodetske tehničke škole kontinuirano podstiču interesovanja učenika za tehničke nauke. Brojni bivši učenici Geodetske tehničke škole su uspešni profesori, asistenti ili saradnici na Građevinskom fakultetu.

I ove školske godine beleži se znatan broj upisanih učenika, koji će svoj obrazovni put nastaviti na Građevinskom fakultetu odseku Geodezija. Verujemo da će i oni biti dobri studenti, odlični inženjeri i da ćemo se zajedno radovati njihovim uspesima!