Izaberite stranicu

Удружење пружалаца и корисника геодетских услуга у посети Геодетској школи

Објављено од стране Амира Петровић
мар 29, 2023
У Геодетској школи радо примамо представнике геодетских предузећа. Ученици су увек заинтересовани да сазнају нешто више о струци за коју су се определили. Десетог марта је гост Тима за професиоанални развој, уједно, гост и Ученичког парламента, био Горан Давидовић, заступник  Удружења пружалаца и корисника геодетских услуга. 
Циљ ове посете био је популаризација и промовисање геодетске делатности, као и мотивација ученика за предузетничке способности. 
Господин Давидовић, бивши ученик наше школе , презентовао је члановима парламента  свој пут кроз геодетску струку и дао им подстрек за напредовање. Посебну пажњу посветио је потреби за међугенерацијском сарадњом и неформалним образовањем младих . 
Као и увек, ученици су  били  радознали, постављали су  питања о запослењу, стручној пракси, могућностима рада у приватном сектору . 
Наш гост био је врло расположен да одговори на сва ученичка питања, те са будућим колегама подели  згоде и незгоде из ученичких клупа, па су и ученици ово дружење завршили у ведром духу. 
Стварање амбијента у коме ће се ученици осећати мотивисано за напредак, међусобну сарадњу са геодетским организацијама, у којима ће учити, али и осећати се сигурно и заштићено, заједничка је жеља Удружења пружалаца и корисника геодетских услуга и Геодетске техничке школе.