Izaberite stranicu

Veliko HVALA MEF-u

Објављено од стране Marijana Milošević
апр 12, 2016

Veliko HVALA MEF Fakultet Za Primenjeni Menadžment, Ekonomiju i Finansije (http://www.mef.edu.rs/) i profesorki poslovnog engleskog jezika Ivani Skenderović

Učenička kompanija „String and Wood” iz Geodetske tehničke škole po oceni stručnog žirija osvojila je prvo mesto na Regionalnom takmičenju učeničkih kompanija iz Beograda (18.marta 2016.godine).Pored njih, na nacionalno finale plasirala se još jedna učenička kompanije iz naše škole „Image-ination-box”.
Zajedno sa pobednicima ostala tri regionalna takmičenja (jugozapadna Srbija, Vojvodina i jugoistočna Srbija), naši učenici će se u Beogradu u maju (15,16. i 17.maja u Delta city-ju) boriti za titulu nacionalnog pobednika i predstavnika Srbije na evropskom takmičenju najboljih učeničkih kompanija koje će biti održano u julu ove godine u Švajcarskoj.

IMG-20160412-WA0004

Od srca se zahvaljujemo Fa­kul­tetu za pri­me­nje­ni me­na­džme­nt, eko­no­mi­ju i fi­nan­si­je (http://www.mef.edu.rs/) i profesorki poslovnog engleskog jezika Ivani Skenderović što su nam obezbedili besplatan kurs poslovnog engleskog jezika (2 puta nedeljno po 2 školska časa) za 12 učenika takmičara iz naše škole narednih mesec dana, do samog takmičenja. Učenici vredno rade, pripremaju svoje prozvode, prezentaciju, nastup ali i usavršavaju svoj engleski jezik,uz pomoć profesorke Ivane. Hvala MEF-u na slobodnom profesionalnom prostoru koji su nam ustupili za rad.

 

WP_20160412_15_02_52_Pro WP_20160412_15_16_15_Pro

 

 

 

 

 

Učenička kompanija je program organizacije Dostignuća mladih koji obezbeđuje osnovno ekonomsko obrazovanje za učenike srednjih škola i sprovodi se širom sveta. Program traje preko cele školske godine a Evropska komisija ga je označila kao najbolji primer preduzetničkog obrazovanja. Program Učenička kompanija deo je projekta „Godina preduzetništva 2016” koji sprovodi Vlada Republike Srbije.