Izaberite stranicu

Бивши матуранти с љубављу за ,,Фонд професор Живко Чукурановић“

Објављено од стране Амира Петровић
јун 25, 2021
Геодетска техничка школа заиста воли да награђује своје најбоље ученике. У време када ученици често тешко проналазе мотивацију која би их покренула, оне међу њима који се истичу радом и успехом издвајамо као пример. Један од начина награђивања најуспешнијих из области стручних предмета јесте награђивање из фонда ,,Професор Живко Чукурановић“.

Наше је велико задовољство када се бивши ученици Геодетске организују да би помогли садашњим и на тај начин продужили временску линију повезаности и заједништва.

Генерација 1986. ученика ГТШ  је одлучила да помогне својим заједничким прилогом одржавање овог важног нам Фонда. Захваљујемо се бившим ученицима, тој, по свему судећи, сјајној генерацији. Надамо се да ће и ученици које обрадује награда потекла из овог Фонда једног дана преносити љубав према школи неким будућим ђацима.

Преносимо део лепих утисака који су инспирисали бивше матуранте:

,,Обавештавамо Вас да је, након нашег сусрета матураната из 1986-е године одржаног дана 12.06.2021. године у Вашој и нашој школи, наша генерација школских другова и матураната Геодетске техничке школе покренула иницијативу за наше даље дружење и сарадњу и одмах смо организовали прикупљање појединачних новчаних прилога ради заједничке уплате наше генерације матураната Геодетске техничке школе из 1986-е године у „Фонд Професор Живко Чукурановић“ који постоји у Геодетској техничкој школи за награђивање најбољих ученика….

Желимо Вам да све садашње ученике Ваше и наше Геодетске техничке школе прогласите за најбоље и надамо се да ће Вам наш скромни новчани прилог помоћи у остваривању племенитих циљева „Фонда Професор Живко Чукурановић.“

Срдачно Вас поздравља наша генерација матураната Геодетске техничке школе из 1986-е године.“