Izaberite stranicu

Добро нам дошли прваци!

Обавештавамо родитеље, односно друге законске заступнике будућих ученика првог разреда Геодетске техничке школе о следећем:

1) Да имају могућност пријаве за упис ученика у средњу школу преко Портала еУправа и да, у том случају, не морају да долазе у школу; (Извор: https://euprava.gov.rs/ )

2) Да они који не искористе услугу преко Портала еУправа морају да дођу у школу, али да нема потребе да доносе било који документ у папирном облику (изводе, потврде о пребивалишту и сл.).

Упис ученика у средњу школу организује се у складу са мерама које су прописане од стране кризних штабова надлежних за територију којој припада школа.

Због мера прописаних установама примарне медицинске заштите-домовима здравља, омогућен је упис ученицима који нису прибавили лекарско уверење за образовни профил у који су распоређени, уз обавезу да га доставе када се за то стекну услови.

Ученици који су желели да се упишу у средњу школу преко налога Канцеларије за е-управу, а то нису успели, јер немају лекарско уверење, упис треба да обаве директно у школи. (Извор: http://www.mpn.gov.rs/omogucen-je-upis-u-srednju-skolu-bez-lekarskog/?fbclid=IwAR29zX2LyjOzEJm7_YxSl-pGpxMAoAPhlTN2Rco3mfA1Cm3p2lJjkbmWuHM)

Упис, директно у школи, биће извршен 9. и 10.07.2020. од 8h до 15h.

Геодетска техничка школа се налази на следећој адреси:

Добро нам дошли!