Izaberite stranicu

Фестивал знања и вештина

Објављено од стране Tamara Ivkovic
мај 2, 2018

Светски дан геодета на предлог CLGE , NSPS I FIG по први пут су геодете широм планете обележиле 21.марта текуће године . Геодетска школа се наравно придружила слављу и овај значајан датум обележила на свој начин, организацијом Фестивала знања и вештина , који је садржао ревијални и такмичарски део .

Ученици прве године такмичили су се у 6 игара:

  1. Квиз знања из области историје, географије,српског језике , опште информисаности
  2. Квиз нања из стручних предмета
  3. Постер школе
  4. Техничко цртање
  5. Практични геодетски задаци
  6. Глумачки задатак

Да би цело такмичање било на високом нивоу ,све је пратио осмочлани жири састављен од чланова ученичког парламента,савета родитеља, школског одбора,представника привреде и професора геодетске школе .

Такмичење је протекло  весело , ученици су се дружили, забављали , нешто научили, а они најбољи добили и поклоне.

Победници такмичења су ученици 1-5 разредне Виолете Ђурђевић, друго место заузело је одељење 1-4 разредног Горана Стојковића , а треће место освојило је одељење 1-2 разредне Тамаре Ивковић.

У ревијалном делу директорка Марија Радић искористила је прилику да се захвали учесницима и гледаоцима као и да сарадницима школе уручи захвалнице  .

Затим су ученици треће године у припремљеном скечу , на занимљив начин приказали воље и невоље радника у Службама катастра  непокретости, као и њихових странака. Ђаци су били  уиграни, забавни , одлични јер под дирегентском палицом  проф.Снежане Пандуровић све мора да буде перфектно .

Хвала учесницима , гледаоцима , жирију и сарадницима школе који су учинили да Светски дан геодета буде обележен како доликује .

Слике са Фестивала знања можете погледати на линку

https://www.facebook.com/pg/geodetskaskola/photos/?tab=album&album_id=1872317419499882