Izaberite stranicu

Посета Грађевинском факултету у Суботици

Објављено од стране Tamara Ivkovic
апр 24, 2018

У суботу 14.04.2018. године заинтересовани ученици Геодетске техничке школе заједно са професорима посетили су Грађевински факултет у Суботици .

Част нам је била да нас дочека декан Грађевинског факултета проф.др. Мирослав Бешевић , продекан за сарадњу са привредом проф.др.Милан Трифковић , шеф катедре др. Мирослав Кубурић , као и професори проф.др. Делчев Синиша, проф.др Јелена Гучевић и проф.др. Вукан Огризовић. Домаћини су се потрудили да нас подробно информишу о студијском програму Геодезија , као и о самом начину студирања .

Основни  циљ овог студијског програма је стварање инжењера који ће имати солидно опште академско образовање (пројектовање, страни језици, везе геодезије и сродних инжењерских дисциплина и сл.), чврсту подлогу из теоријско-методолошких области (математике, физике, геоинформатике, теоријске геодезије), као и поуздана знања из научно стручних и стручно-апликативних области геодезије

Изузетно нам је драго што су нас поред уважених професора факултета  дочекали и бивши ђаци Геодетске школе Дејан, Стефан и Анђела који су нам  пренели своја искуства и позитивне импресије о факултету и граду Суботици.

Хвала домаћинима на дивном дружењу

Више о Грађевинском факултету у Суботици и студијском програму Геодезија можете погледати на линку http://www.gf.uns.ac.rs/index.html