Izaberite stranicu

„Ko je heroj?“

Објављено од стране Marijana Milošević
нов 28, 2015

Geodetska tehnička škola, u saradnji sa razrednim starešinama III-1, III-2, III-3 , III-4 i III-5 odeljenja ugostili su AS Centar . Održane su edukativne radionice za 120 srednjoškolaca iz pet odeljenja, na teme reproduktivnog zdravlja i prevencije polno prenosivih infekcija i HIV-a. Mladi su informisani i o kampanji „Ko je heroj?“.
Radionice se sprovode u okviru Nacionalne kampanje „Ko je heroj? – Budi i ti AS promocije zdravlja mladih“, u saradnji sa partnerima: Krovna Organizacija Mladih Srbije (KOMS) i Kancelarija za mlade – Beograd i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda „GNEZDO“.
Edukativne radionice se organizuju u okviru projekta „Mladi koji žive sa HIV-om udruženi za zastupanje svojih interesa doprinose unapređenju svog položaja“ koji sprovodi Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“, finansira @Министарство омладине и спорта Republike Srbije (MOS).
Testirajse.rs
‪#‎ASovci‬ ‪#‎AS_Centar‬ ‪#‎KojeHeroj‬ ‪#‎KOMS‬ ‪#‎KZM‬ ‪#‎EuroHIVHEPtestweek‬‪#‎TestTreatPrevent‬ ‪#‎HIV‬ ‪#‎AIDS‬ ‪#‎HCV‬ ‪#‎HBV‬ ‪#‎HIVAIDS‬ ‪#‎hepatitis‬‪#‎HIVtesting‬ ‪#‎ART‬ ‪#‎PrEP‬ ‪#‎SDGs‬ ‪#‎MSM‬ ‪#‎HealthForAll‬ ‪#‎UHC‬ ‪#‎SDG‬‪#‎YouthParticipation‬ ‪#‎Youth‬ ‪#‎Health‬ ‪#‎PreventHepatitis‬ ‪#‎4000voices‬‪#‎GetInvolved‬! ‪#‎Belgrade‬ ‪#‎Serbia‬